ក្រសួងបរិស្ថាន ធ្លាប់បានបង្ហោះនៅលើទំព័រហ្វេសប៊ុក បង្ហាញវិធីងាយៗសម្រាប់ការលាងសម្អាតបន្លែ ឬផ្លែឈើមុននឹងទទួលទាន។ ជំហានដំបូងយើងត្រូវលាងបន្លែឬ ផ្លែឈើទាំងនោះជាមួយទឹកធម្មតាជាមុនសិន បន្ទាប់មកទៀតត្រូវដាក់ត្រាំក្នុងទឹកក្តៅឧណ្ហៗដែលទឹកក្តៅឧណ្ហៗមួយលីត្រត្រូវដាក់ទឹកខ្មេះមួយស្លាបព្រា។ ចុងក្រោយ បន្ទាប់ពីត្រាំក្នុងទឹកក្តៅឧណ្ហៗអស់រយៈពេល២០នាទីត្រូវស្រង់បន្លែឬផ្លែឈើនោះមកលាងជាថ្មីជាមួយទឹកធម្មតាម្តងទៀត។
វិធីនេះក្រសួងបរិស្ថានថាមានប្រសិទ្ធិភាពក្នុងការលាងសម្អាតសារធាតុគីមីឬកាកសំណល់ថ្នាំកសិកម្មចន្លោះពី៧៥ភាគរយទៅ៩០ភាគរយ។ ចំណែកប្រិទ្ធិភាពក្នុងការសម្លាប់មេរោគវិញមាន៩០ភាគរយ៕
អត្ថបទ៖ ទូច សុខា
អត្ថបទ៖ ទូច សុខា
No comments:
Post a Comment